Domnișoarele de onoare

Domnișoarele de onoare ocupă un loc extrem de important în ceremonialul nunții. Rolul lor este să se asigure că mireasa este în regulă, să se asigure că nu se stresează foarte tare, că se și distrează (pentru că, în fond este una dintre cele mai importante petreceri din viața sa) dar trebuie să aibă grijă și că ținuta ei rămâne impecabilă pe toata durata petrecerii.

novia

De obicei, domnișoarele de onoare sunt prietene apropiate ale miresei așa că cea care se va căsători nu ar trebui să-și facă multe griji în privința lor și doar să meargă pe încredere.

novia y novio

Ele se vor implica și în activitățile dinaintea nunții pentru a-i sări în ajutor viitoarei mirese. O vor ajuta să își găsească rochia de mireasă perfectă și accesoriile de care aceasta va avea nevoie, își vor spune părerea referitoare la alegerea meniurilor si a tortului și îi vor organiza celei care urmează să facă nunta petrecerea burlăcițelor.

Vestidos de Damas de Honor

În funcție de doleanțele miresei, domnișoarele de onoare vor avea ținute speciale. Dacă nu se alege varianta clasică în care toate trebuie să poarte același model de rochie, sau măcar aceeași culoare, acestora li se va da un accesoriu distinct care le va deosebi de restul invitaților.

Domnișoarele de onoare

Atribuții ale domnișoarelor de onoare în ziua nunții:

  • Acestea o vor ajuta pe mireasă să se îmbrace și să se pregătească pentru cea mai fericită zi din viața ei.
  • La cununia civilă o vor ajuta cu strânsul florilor primite, cu împărțitul bomboanelor pentru invitați și va avea grijă să stângă cadourile dacă este cazul.
  • Seara, la petrecere, ele conduc primesc invitații, le pun cocarde în piept și îi conduc la mesele unde urmează să își petreacă seara.
  • După ce formalitățile iau sfârșit ele trebuie să fie mereu prezente pe ringul de dans și să se asigure că toată lumea iese la dans și se distrează.

Vestidos de Damas de Honor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*