Costumul mirelui

Costumul mirelui are o însemnătate la fel de mare ca și rochia miresei. Ambele trebuie să se asorteze, să se potrivească și să se completeze într-un mod armonios. Practic, costumele alese cel mai des sunt cele clasice, de culori închise, dar există și excepții, în funcție de cât de non-conformiști sunt mirii.

Accesoriile

Exista câteva reguli obligatorii când vine vorba despre consumul bărbătesc, iar dacă acest va fi de ginere, ele sunt și mai importante.

  • Mâneca unei cămăși trebuie să iasă nici mai mult, nici mai puțin de 1 centimetru de sub sacou, pentru a se vedea butonii.
  • Sacoul, indiferent de model, se va închide la cel mult doi nasturi.
  • Sacoul nu este indicat să aibă mai mult de două buzunare inferioare și unul superior (în dreptul pieptului), în care va sta o batistă elegantă sau o floare.
  • Deschizătura din spatele sacoului poate fi una singură centrală, sau două laterale.

Ambele trebuie să se asorteze

Cămașa

În funcția de constituția fiecărui bărbat, persoanele slabe pot purta cămăși cu un guler mai înalt, gros și impunător în timp ce persoanelor mai bine făcute sau mai plinuțe le stă mai bine dacă gulerul cămășii va fi mai subțire.

Cămașa

Pantalonii și pantofii

Ca și lungime, pantalonii trebuie să acopere doar un pic pantoful, lăsând să se vadă o parte din spatele încălțării, iar în partea din față nu trebuie să acopere mai mult de un sfert din suprafața pantofului. Comoditatea este cuvântul de baza dacă vorbim despre pantofi. Viitorul mire trebuie să țină cont că urmează să stea în picioare mai bine de 20 de ore și trebuie să fie în cea mai bună formă, să nu-l împiedice încălțările să aibă cea mai frumoasă zi din viața lui.

Pantalonii și pantofii

Accesoriile

Butonii, ceasul, cureaua, cravata, papionul sau brâul vor face diferența. Sunt elemente esențiale pentru a da o notă de eleganță și unicitate ținutei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*