Cardurile de masă (place carduri)

Cardurile de masă sunt făcute pentru a sări în ajutorul invitațiilor, când vine vorba despre așezarea la mese. Ele sunt inscripționate cu numele invitaților și sunt așezate pe mese în dreptul persoanelor respective. Pe lângă faptul că ajută invitații să își găsească locul la mese, cardurile de masă sunt un bun prilej de a mulțumi acestora pentru participarea la nuntă.

Recepția de Nuntă

Trebuie să existe o legătură între aceste carduri, meniuri și invitații. Toate vor avea aceeași tematică și vor urma aceeași direcție, din punct de vedere al aspectului.

Pahare de Toast

Cardurile sunt așezate pe mese după un plan bine stabilit de miri, plan care ar trebui să asigure o armonie între persoanele care vor sta la aceeași masă. Este foarte important ca aceștia să nu fie străini unii față de ceilalți, să se placă și să se simtă bine unii în compania celorlalți. Pentru o organizare reușită poate fi făcută și o schemă, sub forma de tablou, care va fi așezată la intrarea in încăpere, pentru a reflecta modalitatea de așezare a invitaților la mese.

Pahare de Toast

Cardurile de masă pot fi folosite și ca plicuri pentru banii care vor fi lăsați de invitați la sfârșitul petrecerii. Astfel, fiecare invitat când va pleca va pune banii in cardul-plic și îl va da mirilor. În felul acesta sunt scutiți și invitații să aibă grija plicurilor aduse de acasă.

Textul de pe cardur

Textul de pe carduri va fi scris într-o tentă ușor formală și poate fi chiar o continuare a ceea ce se scrie pe invitații. Aceste aspecte sunt stabilite de miri și de cei care se mai implică în organizarea petrecerii. Important este ca în ziua nunții, sau și mai bine, cu câteva zile înainte, cardurile să fie gata și să fie duse la restaurant pentru a putea fi așezate pe mese când se pregătește sala pentru petrecere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*